woensdag 27 maart 2013

Wandelgids Rechtvaardige Rechters ligt bij de drukker


De voorbije twee nachten waren kort, maar we kunnen nu met gepaste trots zeggen: Van Eyck vermist is klaar! Met lay-outer Tom Waege hebben we de laatste kantjes bijgevijld, de vele archieffoto's nog beter tot hun recht laten komen, de plattegronden nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

Sinds deze ochtend ligt het boekje - nu ja, boekje, het zijn toch al 60 pagina's - bij de drukker. Over twee weken ligt het in de winkel. Op woensdag 10 april, precies 79 jaar na de diefstal van De Rechtvaardige Rechters, wordt het voorgesteld in de Standaard Boekhandel op het Gentse Sint-Baafsplein.

En we zijn zeer blij dat de Gentse schepen van Cultuur en Toerisme, Annelies Storms, een gaatje in haar drukke agenda heeft gevonden om deze wandelgids te komen voorstellen. 


Ondertussen is de crowdfunding-actie 50/50 - 50 financiers die met een investering van 50 euro dit boekje goedkoop houden - nog eentje verwijderd van de symbolische kaap van 40. Als we die gerond hebben, kunnen we ook daar beginnen aftellen. Wie steunt mee?

Geen opmerkingen: