maandag 11 maart 2013

Maak ook jij de wandelgids over De Rechtvaardige Rechters mogelijk?


Beste Belgodrome-publiek,

Jullie toonden de voorbije jaren meer dan gewone interesse voor de diefstal van De Rechtvaardige Rechters, de  grootste kunstroofzaak van de twintigste eeuw. Misschien ben je zelfs meegeweest op een van de tientallen wandelingen die ik heb begeleid.

Ik heb goed nieuws. De kans is groot dat het verhaal als een mooi boekje, een praktische wandelgids, blijft voortleven en zo nog meer mensen besmet.

Zoals jullie misschien weten, heb in in 2004 het boek De wraak van het Lam Gods geschreven, een stand van zaken van het onderzoek naar het gestolen paneel. Het nieuwe boekje wordt de uitgebreide versie van de wandeling die ik sindsdien, tot eind vorig jaar, heb georganiseerd met Belgodrome.

Over een maand wordt het boekje voorgesteld. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit prachtige verhaal willen we de verkoopprijs onder de 10 euro houden. Zonder jullie steun is dat niet mogelijk. Daarom doe ik deze warme oproep.

Vandaag lanceren we de campagne 50/50. We zoeken 50 mensen die elk 50 euro willen bijdragen. In ruil daarvoor krijg je 6 gesigneerde exemplaren - mooi om bijvoorbeeld aan vrienden, familie of zakenrelaties cadeau te doen - en een uitnodiging voor de boekvoorstelling in aanwezigheid van de Gentse schepen van Cultuur. En onze eeuwige dankbaarheid natuurlijk.

Wat moet je doen? Heel eenvoudig. Schrijf 50 euro over op de rekening van Belgodrome (BE72 3630 1661 3716). Je krijgt dan meteen een bevestiging per e-mail en een uitnodiging voor de boekvoorstelling op 10 april om 11 uur in de Standaard Boekhandel op het Gentse Sint-Baafsplein. Je gesigneerde exemplaren ontvang je dan. Wie er niet kan bij zijn, krijgt de boekjes in de bus.

Maak ook jij dit project mogelijk?

Alvast mijn welgemeende dank.

Met vriendelijke groeten,

Rudy Pieters

Geen opmerkingen: