maandag 25 maart 2013

Laatste rechte lijn komt in zicht

De laatste rechte lijn komt in zicht. Van Eyck vermist, de wandelgids over de diefstal van De Rechtvaardige Rechters, is bijna klaar. Lay-outer Tom Waege legt momenteel de laatste hand aan zijn ontwerp. Dan de laatste correcties. Tegen morgenmiddag moet alles bij de drukker zijn - het wordt een korte nacht.

Ook in de crowdfunding-actie 50/50 zien we de finish naderen. Na twee weken hebben zich al 37 mensen gemeld, 37 mensen die met hun 50 euro dit boekje goedkoop helpen houden en van dit verhaal dus een succes helpen maken (en in ruil daarvoor zelf 6 gesigneerde exemplaren krijgen en een uitnodiging voor de boekvoorstelling op 10 april).

Nog 13 financiers


Nog 13 financiers te gaan. Met nog 16 dagen tot de boekvoorstelling. Halen we dat? Ik denk niet dat het makkelijk wordt. Maar het kan. Alles iedereen die dit leest deze oproep verspreidt, wordt de kans dat we het halen vele malen groter. En misschien wil jij zelf ook wel gaan crowdfunden, misschien wil jij ook wel eens weten hoe het voelt om samen met andere mensen die dit verhaal even spannend vinden dit project mogelijk te maken.

Crowdfunden is makkelijk. Schrijf gewoon 50 euro over op de rekening van Belgodrome (BE72 3630 1661 3716). Je krijgt dan meteen een bevestiging per e-mail en een uitnodiging voor de boekvoorstelling op 10 april, waar ook de Gentse schepen van Cultuur Annelies Storms aanwezig zal zijn. Je gesigneerde exemplaren ontvang je dan. Wie er niet kan bij zijn, krijgt de boekjes in de bus.

Geen opmerkingen: